Is

Is, den glatte rockestjernen i verden av desserter. Han smelter ikke under press, bare under sollys. Med smaker som får tungen til å danse og krype nedover issjaktene som det er en vannsklie, er is alltid klar til å gi deg en kjølig, deilig pause fra hverdagens varme. Han er den kulinariske livredderen vi alle trenger

Is uten egg

FORBEREDELSESTID 30 minutter
KOKETID 1 Dag
Total tid 1 Dag
Rett Dessert
Kjøkken American, French, Italian
Porsjoner 8 personer

Ingredienser
  

  • 6 dl kremfløte
  • 1 stk vaniljestang
  • 1 boks søt kondensert melk
  • Valgfri fyll sjokolade, nøtter, smarties, bruk fantasien

FREMGANGSMÅTE
 

  • Pisk kremfløten til krem (ikke stivpisket).
  • Bland i frø fra vaniljestang.
  • Vend inn søt kondensert melk.
  • Bland alt i en bolle eller en iskremmaskin om du har det. Hvis du bruker iskremmaskin la den gå i 45 minutter.
  • Vend inn ønsket fyll.
  • Ha bakepapir i ønsket form, for eksempel brødform og ha isen over i formen.
  • La stå i fryser over natten.
  • Før servering; Ta isen ut av formen og ha over valgfri topping.

Merknader

Fyll/topping forslag 1
Fyll: hakket sjokolade.
Topping: hakket sjokolade med havsalt og hakkede mandler.
Fyll/topping forslag 2
Fyll: Karamellfudge (Du finner dem ved isen i matvarebutikk)
Topping: Karamellfudge, hakket sjokolade med daim og karamellsaus.
Nøkkelord dessert, is

You might also like